otvoreno o svemu

Poslednji intervju Keri Fišer bio je i njen najiskreniji: Sramota me je, sada se osećam krivom

0
Dok se svet oprašta od američke glumice koja nas je juče napustila, mediji se prisećaju detalja njenih poslednjih razgovora s novinarima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom promocije svojih memoara, koje je objavila pod nazivom The Princess Diarist, Fišerova je dala veliki broj intervjua, a dva su se posebno istakla: onaj koji je dala za magazin Rolling Stone i razgovor s britanskim tok-šou voditeljem Grejemom Nortonom.

 

Svačija omiljena princeza doživela srčani udar: Lepotica koju obožavaju milioni u kritičnom stanju, poznati šalju poruke podrške

 

Fišerova je u svojoj biografiji otkrila mnogo detalja o svom životu, između ostalih i to da je tokom snimanja filmova iz serijala Zvezdani ratovi imala kraću i strastvenu aferu s kolegom Harisonom Fordom, koji je igrao Hana Sola dok je Keri igrala lik princeze Leje.

 

Tada devetnaestogodišnjakinja, Keri je imala tajnu vezu s tridesettrogodišnjim Fordom, koji je bio oženjen u to vreme. Četiri decenije kasnije, Fišerova je pronašla dnevnik koji je vodila u tom periodu i objavila ga u vidu knjige, iznenadivši svet detaljima o ovoj aferi.

Nisam imala pojma da će to izazvati ovakvu senzaciju", rekla je Keri. "Oko 400.000 sajtova je to prenelo, bilo me je sramota."

makonda-tracker