novi skandal u holivudu

Zaboravio i ženu i decu i BUKVALNO pao na kolena pred njom: Glumac tokom intervjua nije mogao da prestane da flertuje s novinarkom (VIDEO)

0
Slavni glumac koji je već devet godina u vanbračnoj zajednici s Palomom Himenez, koja mu je rodila troje dece, našao se na meti tabloida nakon neprikladnog ponašanja tokom jednog intervjua.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Vin Dizel, zvezda filmova iz serijala "Paklene ulice", trenutno promoviše film "xXx: Povratak Zandera Kejdža" i svakodnevno razgovara s velikim brojem predstavnika medija iz celog sveta, ali je jedna Brazilka ostavila veoma snažan utisak na njega.

 

Betmenovi fanovi rastužili Bena Afleka: Njegova reakcija na kritike će vas sigurno dirnuti (VIDEO)

 

Reč je o Karol Moreiri, novinarki koja je s njim pokušavala da razgovara o ovom ostvarenju, dok joj se Vin Dizel otvoreno "nabacivao"!

 

Između ostalog, glumac je novinarki rekao da je "tako je**no seksepilna", da je voli, da je prelepa i da ne može da odradi intervju zbog toga koliko je ona lepa.

Da li iko ovo vidi? Ljudi, šta s vama nije u redu, jesam li ja jedini koji to kaže...? Pogledajte je!", rekao je uzbuđeno Vin Dizel u jednom trenutku.

Najbizarniji trenutak definitivno se dogodio na kraju razgovora, kada je glumac na kolenima prišao Moreiri pevajući: "Da, da, da, da, da...".

 

Ako se bavite OVOM profesijom najverovatnije NIKADA nećete moći da priđete Moniki Beluči (FOTO, VIDEO)

 

Pogledajte kako je sve to izgledalo. Razgovor počinje u 25. sekundi drugog minuta ovog snimka.

 

 

makonda-tracker