prvi put javno o razvodu

Bred Pit se obratio sudu i izjavom o Anđelini zapalio Holivud: Koja dobra majka bi to radila svojoj deci?

0
Otkad je objavljeno da se Anđelina Džoli i Bred Pit rastaju, nijedno od njih dvoje nije javno govorilo o svemu što se dogodilo. Glumac je, međutim, odlučio da prekine tišinu... i zapanjio fanove nazvavši Džolijevu lošom majkom!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako se sami nisu oglašavali, čini se da je gotovo svaki detalj rastanka najpoznatijeg para na svetu dobro poznat, uključujući i navodni fizički napad Breda Pita na sina Medoksa.

 

Čuvena voditeljka poručila Bredu Pitu: Odabrao si da živiš s ludačom i 85-oro dece!

 

Glumac se navodno pod uticajem alkohola tokom leta posvađao sa svojim najstarijim sinom i napao ga, a Anđelina je upravo zbog ovog događaja zatražila razvod i da se Bred redovno testira na narkotike kako bi mogao da viđa decu. To je, dalje, bio i razlog zbog kojeg je Anđelina Džoli dobila "puno fizičko starateljstvo" nad šestoro dece koje su ona i Bred dobili tokom dvanaestogodišnje veze.

 

foto: Profimedia

Mnogi su spekulisali da iza svih novinskih natpisa o njihovom sukobu stoji Anđelina, koja navodno optužuje Breda da bi deca zauvek pripala i da bi mogla da se odseli u London, gde je čeka politička karijera.

 

Mediji otkrili detalje tajnog plana: Anđelina optužila Breda Pita za zlostavljanje dece zbog OVOGA?!

 

Sve do sada, glumac je mudro ćutao. Ipak, čini se da je Bredu dosta svega, pa je sudu uputio pismo o kojem danas priča ceo svet!

 

Na sledećoj strani pogledajte šta je Bred Pit napisao u ovom pismu.

 

makonda-tracker