Nekad i sad

Svi smo priželjkivali trenutak da je izaberu za kraljicu mature: Zašto je Holivud zaboravio Lejni iz filma Ona je ta? (FOTO, VIDEO)

0
Romantična komedija "Ona je ta" vinula je Rejčel Li Kuk i Fredija Princa Džuniora međ zvezde. Oni su na velikom platnu prikazali jednu vrstu ljubavi kakvu su mnogi tada mogli samo da sanjaju, i nadaju se da će se baš njima dogoditi...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako kasnije znatno manje angažovan, glumac Fredi Princ Džunior ne može da izbegne pojavljivanje u medijima. Više od decenije u srećnom je braku sa glumicom Sarom Mišel Gelar, i uživa u porodičnom životu. A šta je sa Lejni?

 

Fredi Princ: Saterlend je neprofesionalan i najgora osoba sa kojim sam radio

 

U ulozi Lejni bila je glumica Rejčel Li Kuk. Rođena je 4. oktobra 1979. godine.

Karijeru je započela modelingom, i postala je zvezda širom planete zahvaljujući filmu "Ona je ta".

 

Ipak, kako su godine prolazile, ona je prahvatala sve manje angažmane, tako da je kao glumicu skoro i ne pamtimo iz nekih drugih projekata.

Ostala je upečatljiva i kao devojka iz reklame za borbu protiv narkotika. Ona je tom prilikom smrskala jaje tiganjem govoreći kako je to vaš mozak na drogama, a zatim kada poruši čitavu kuhinju napominje da je to (metafora) za porodicu onoga ko je u problemu, za prijatelje, okolinu uopšte...

 

Prvi selfi Sare Mišel Geler i Fredija Princa Džuniora

 

To je i do danas ostala jedna od najupečatljivijih spotova za borbu protiv narkotika.

S druge strane, njen ljubavni život razlog je što i dan danas cveta. Od 2004. godine je u srećnom braku, i ima dvoje dece.

 

1 / 3 Foto: Profimedia
makonda-tracker