Palo pomirenje

Nakon ispovesti o silovanju, zakopale ratne sekire: Evo šta se desilo između Lejdi Gage i Madone!

0
Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga oglasila se na tviteru povodom govora ikone popa o mizoginiji i seksizmu sa kojima se suočavala kada je postala poznata, ali i o silovanju koje je doživela kao tinejdžerka.
foto: Instagram
foto: Instagram

Američka pop zvezda Madona, prošle nedelje je primila Bilbordovu nagradu za Ženu godine, a tim povodom je održala govor koji je ohrabrio žene širom sveta. Ono što niko nije očekivao bila je javna podrška Lejdi Gage koja se na tviteru zahvalila koleginici na rečima inspiracije.

 

Ona je i ranije govorila o seksualnom zlostavljanju i lošem iskustvu koje je imala, a početkom godine pokušavajući da objasni razliku između sebe i pop zvezde izjavila je da se njih dve i te kako razlikuju jer je Madona "fina dama", što pop zvezda nije shvatila kao kompliment.

 

Ipak, nakon Madonine priče o dramatičnom iskustvu koje je doživela kada je bila silovana Lejdi Gaga joj se na tviteru zahvalila u ime svih devojaka sveta i poručila joj da se divi njenoj hrabrosti i snazi.

 

Madonina dramatična ispovest potresla svet: Silovali su me dok su mi držali nož za vratom

 

Tvit pomirljivog tona je izazvao reakcije, kako Madoninih tako i Gaginih fanova jer su konačno dočekali pomirenje ove dve dive.

makonda-tracker