Vredelo je

Novopečena mlada iskazala zahvalnost i pokušala da nađe reči za sreću koju oseća: Bili smo u pravu što smo verovali u nas... (FOTO)

0
Popularni glumački par tokom vikenda stao je na ludi kamen. Trodnevnoj ceremoniji prisustvovali su svi prijatelji i rodbina para, koji ne može da nađe adekvatne reči kako bi opisao ono što oseća...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna mlada glumica Trojan Belisario izgovorila je sudbonosno da dugogodišnjem partneru i kolegi glumcu, Patriku Adamsu tokom proteklog vikenda.

 

Glumački par stao na ludi kamen: Svi detalji trodnevnog slavlja o kojem će se dugo pričati (FOTO, VIDEO)

 

Kao odgovor na njegov post sa Instagrama, lepotica je objavila potpuno istu romantičnu fotografiju, koju je pokušala da potpiše najlepšim rečima koje sumiraju njihov brdovit put ljubavi do dana venčanja. Naime, par pre svega zbog poslovnih obaveza nije bio u prilici da baš sve vreme provodi zajedno, ali verovali su u njihov mali svet, i na kraju uspeli!

Pre osam godina bili smo prijatelji i imali smo jako malo vremena za nas. Bil ismo umorni, previše smo radili, i sve što smo želeli je bilo malo mira i tišine. Pozvao me je u stan, gde je sagradio tvrđavu od jastuka. Trakom je zalepio čaršave i novogodišnje lampice na plafon. Zatvorili smo vrata za spoljašnji svet. Nismo se javljali na telefone. Jeli smo palačinke i gledali filmove.

 

Dugo smo pričali i zaspali. Upoznavali smo se sve bolje i bolje. Tako je izgledao prvi 'Fort Day'. Posle toga, tvrđava je postaja sve veća, sve dok pre tri godine nije postala naš novi dom. Naš prvi, koji smo zajedno kupili. I u tišini i miru tok "Fort Day'-a, pitao me je da li želim da se udam za njega.

 

E pa, ove godine nije bilo tako tiho i mirno. Pre par dana odlučili smo da napravimo najveći zamak ikada i pozovemo prijatelje i porodicu da nam se pridruže. Vidite te šatorčiće i sav talenat dekoracije. Kamioni s hranom, s krompirićima, tu su. Deca koja su vrištala kako vole ovaj dan skačući u bazen.

 

Ne mogu da verujem da je nešto malo, između prijatelja, postalo tako velikom i sveopšte prihvaćeno od strane toliko ljudi. Takođe, meni je to bio pokazatelj da je vredelo, sav trud uložen tokom proteklih osam godina. Bili smo u pravu što smo verovali u nas. I nismo samo mi verovali, svi su verovali."

 

A photo posted by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

 

makonda-tracker