Otkrivamo #fortday2016

Glumački par stao na ludi kamen: Svi detalji trodnevnog slavlja o kojem će se dugo pričati (FOTO, VIDEO)

0
Pre osam godina, par je u stanu budućeg mladoženje sagradio zamak od jastuka, i započeo razgovor na temu budućeg života, koji im se sada i ostvario. Bajkovita ljubavna priča kakvu mnogi priželjkuju...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda serije "Suits" Patrik Džej Adams i izabranica njegovog srca, koju smo upoznali kao pametnicu Spenser Hejstings u seriji "Pretty Little Liars", Trojan Belisario, izgovorili su sudbonosno da proteklog vikenda u Južnoj Kaliforniji. Tematski, ova ceremonija ličila je na kampovanje, na okupljanje svih dragih a voljnih da isprate put ljubavi dvoje veoma srećnih mladih ljudi, spremnih da vezu krunišu brakom.

Fanovi širom sveta ispratili su venčanje uz pomoć haštaga #fortday2016 na društvenim mrežama.

 

Ekskluzivno, Story u Veneciji: Svadba decenije iz ugla naše novinarke i fotografa - kako smo venčali Anu i Švajnija! (FOTO, VIDEO)

Pre osam godina napravili smo zamak od jastuka u mom starom stanu i počeli da razgovaramo o nečemu što je sada već izraslo u naš život. Bila je to ideja koju smo svake godine slavili. Ove godine, podelili smo je sa ljudima. Sa dosta ljudi. I napravili smo od nje venčanje.

 

Tri savršena dana sa prijateljima i porodicom. Deca su se igrala i smejala u bazenu, i vikala "Fort Day" iz petnih žila. Naše pleme koje nas bodri već godinama. Nije moguće opisati rečima taj osećaj. Ispunjen sam zahvalnošću i srećan što sam oženio najboljeg prijatelja. Volim te, i jedva čekam da vidim šta je sledeće na našem putu", napisao je kraj simpatične fotografije Adam.

 

A photo posted by Patrick Adams (@halfadams) on

Nastavak pročitajte na sledećoj strani teksta...

 

makonda-tracker