Život kao najlepši san

Fantastičnog Redmejna možete svuda naći: Oskarovac koji se štipa svakoga dana, a kako i ne bi... (FOTO)

0
Mladog glumca Edija Redmejna trenutno možemo gledati na velikim platnima širom sveta u ulozi Salamandera Skamandera (Newton "Newt" scamander), u najnovijem ostvarenju slavne spisateljice Džej Kej Roling, "Fantastične zveri i gde ih naći" - sjajnom dodatku magčnog sveta sada već dobro poznatog čarobnjaka Harija Potera. Privatno, simpatični glumac zaista živi jedan fantastičan život...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Edi Redmejn nedavno je hrabro zakoračio ka viteštvu, pošto je stekao prestižni Orden Britanske imperije (OBE - Officer of the Order of the British Empire) od strane Elizabete II tokom veoma glamurozne ceremonije.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Tehnički, Redmejn je nagrađen još protekle godine nakon što je osvojio Oskara za najboljeg glumca u glavnoj ulozi, igrajući Stivena Hokinga u filmu "Teorija svega", za veliki doprinos glumi.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim, usled poslovnih obaveza (rada na filmu "Fantastične zveri i gde ih naći") glumac nije uspevao da se pojavi, te je nagradu pokupio sada, skoro godinu dana kasnije.

 

Najavljuje se dolazak nove ere uz Fantastične zveri: Čudesno vreme 70 godina pre sage o Hariju Poteru (FOTO)

 

Između ostalog, briljirao je u ulozi umetnika Ajnara Vegenera / Lili Elbe u filmu "Dankinja", jednog od prvih muškaraca u istoriji koji se podvrgao operaciji promene pola. I zbog ove uloge, Edi je ponovo u igri za Oskara!

 

Neverovatna ljubavna priča: Dankinja

 

Privatno, Edi uživa u ljubavi i braku sa njegovom obožavanom Hanom, kao i u roditeljstvu! Postao je otac predivne devojčice, kojoj je ime Ajris Meri Redmejn (britanska javnost joj često tepa "bejbimejn" / baby + (Red)mayne).

 

foto: Profimedia

Gostujući kod Elen Dedženeris glumac se našalio kako u potpunosti razume roditelje koji sasvim normalno žive u tom veoma dugom džet legu, gde je kafa jedan od vaših najboljih prijatelja; ipak, naglašava da je samo jedan osmeh njegove devojčice dovoljan da mu ispuni srce srećom i ljubavlju, i da i ne mari mnogo za to što ima dosta poslovnih obaveza, a ujedno je i vrlo privržen suprug i otac.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

I na kraju, osim što živi punim plućima, putuje, što je napornim radom i trudom osvojio svaku nagradu i što sa porodicom vodi jedan miran, i normalan život, Edi ne propušta priliku da se zahvali svima onima sa kojima je i došao do vrha, kao i fanovima. Sa zadovoljstvom posećuje svaki veći ivent, deli autograme, fotografiše se i zahvaljuje se fanovima, bez kojih njegova karijera ne bi sijala punim sjajem.

makonda-tracker