ČIK POGODITE O KOME JE REČ

Ni Kim ni Kajli: Čak 8 od 10 najpopularnijih fotografija na Instagramu pripada OVOJ zvezdi (FOTO)

0
Verovali ili ne, najveći broj fotografija s najviše lajkova na ovoj društvenoj mreži objavila je jedna svetski poznata lepotica - i to ona koja vam sigurno ne padne na pamet čim čujete reč "Instagram".
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok Kim Kardašijan objavljuje fotografije za koje pozira "kao od majke rođena", mnoge svetske zvezde se obrukaju neuspelim obradama fotografija, a pojedine glumice, pevačice i starlete se hvale svojim luksuznim načinom života, jedan krajnje običan profil na Instagramu privlači najviše pažnje!

 

Trikovi za poziranje: Evo kako da na svakoj fotografiji imate ravan stomak, izvajanu zadnjicu, zategnute noge... (FOTO)

 

Da vam izveštačenost i golotinja nisu neophodni da biste izazvali sipatije ljudi najbolje pokazuje činjenica da čak osam od 10 fotografija na Instagramu pripada - Seleni Gomez!

 

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Mlada pevačica i glumica koja ima 103 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži prošle godine je objavila album "Revival" i privukla mnogo pažnje. Njen album bio je na prvom mestu popularne Bilbordove top-liste, imala je čak četiri hit singla, a posebnu pažnju privukla je fotografijama koje je objavljivala na Instagramu.

 

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Lepa Selena je jedan od najčešće navođenih idola mlađe populacije, a simpatije mladih osvojila je, između ostalog, svojom iskrenošću.

 

makonda-tracker