Iznenadila svet

Ovo ne liči na nju: Famozna odluka Kim Kardašijan, doneta nakon što je Kanje izašao iz bolnice, zaustavila je vreme! (FOTO)

0
Slavni reper Kanje Vest nakon pretrpljenog nervnog sloma proveo je neko vreme hospitalizovan. Nakon što je došao kući, njegova supruga, rijaliti zvezda Kim Kardašijan, donela je jednu odluku koja je ceo svet navela na reakciju - zar je moguće?!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, zbog traume koju su Kim Kardašijan i Kanje Vest doživeli, rijaliti zvezda odustala od glamurozne proslave prvog rođendana sina, Sejnta Vesta.

 

foto: Instagram

S obzirom na to da su svi navikli na baškarenje i skupocene žurke koje priređuju Kardašijanovi, ova odluka zatekla je čak i sve članove popularne porodice.

 

Kim Kardašijan progovorila o bizarnom zahvatu: Kajem se što sam se podvrgla ovom tretmanu (FOTO)

 

Mališan je zato umesto 5. decembra, proslavio rođendan u sredu, istog dana kada je i Kanje napustio bolnicu. Izvori kažu da je slavlje bilo veoma skromno.

 

foto: Profimedia

Kim je poručila malu tortu, sobu napunila srebrnim balonima i pozvala porodicu na žurku. Iako je sve bilo skromno, članovi porodice Kardašijan-Džener bili su presrećni što se Kanje vratio kući i što im se život polako vraća u normalu", rekao je za "Dejli mejl" blizak izvor.

makonda-tracker