jaka i posle svega

Glumica šokirala fanove priznanjem: DVA PUTA su me silovali, odbijam da se toga stidim!

0
Zvezda serije za koju mnogi kažu da će ugroziti slavu serijalu "Igra prestola" hrabro je istupila i javno progovorila u ime svih žrtava nasilja.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Evan Rejčel Vud, dvadesetdevetogodišnja glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Vestvorld", otkrila je da je silovana dva puta - jednom ju je napastvovao njen emotivni partner, dok je drugi put to učinio vlasnik jednog bara.

 

Ovo nije priča o silovanju kakvu biste očekivali: Zbog traumatične ispovesti mlade voditeljke nikada nećete sesti u taksi (FOTO)

 

Glumica je istakla da ovi događaji i danas utiču na nju, ali i da ne želi da ta užasna iskustva budu "njena tužna priča".

 

Evan je svoju ispovest putem mejla poslala magazinu "Roling stoun", a potom je njene delove objavila i na društvneoj mreži Tviter.

Mislim da, zapravo, nisam želela da me optuže da sam to učinila zbog pažnje niti da to nije ništa posebno, ili da 'to nije stvarno silovanje'", istakla je Evan Rejčel u saopštenju.

Ona je dodala da se ne stidi svog iskustva.

 

Producent me je silovao, znam da će proći nekažnjeno: Ispovest holivudske glumice koja je podigla svet na noge

Odbijam da se stidim. Neću ni da širim laž da sam to prevazišla jer sam 'tako snažna'. Ne verujem da živimo u trenutku u kom ljudi mogu dugo da ćute - ja svakako ne mogu", rekla je glumica.

 

 

makonda-tracker