posrnuće!

Jasno je pokazivao šta se sprema, a svi su okretali glavu: 6 životnih situacija Kanjea Vesta koje su najavile sunovrat

0
U ponedeljak uveče, jedan od najpopularnijih repera na svetu odvezen je u psihijatrijsku ustanovu jer su lekari smatrali da je opasan i po sebe i po okolinu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju svetski mediji, Kris Džener, Kanjeova tašta, istakla je da je muzičar samo iscrpljen, a cela porodica Kardašijan veoma je tajnovita kada je u pitanju njegovo zdravstveno stanje.

 

Neki mediji izveštavaju da je reper samo premoren jer 24 sata dnevno radi na svojoj novoj kolekciji odeće, a pojedini pišu da je Kanje doživeo nervni slom!

 

Dok se ne sazna više, ceo svet spekuliše o tome kako se Kanje oseća i šta je dovelo do ove situacije. Mnogi veruju da je reper počeo da se ponaša zabrinjavajuće kada mu je pre nekoliko godina preminula majka, a ispadi po kojima je od tada poznat bili su češći nego ikada tokom proteklih meseci.

 

foto: Profimedia

7. septembar

 

Tokom njujorške Nedelje mode, Kanjeova revija počela je s nekoliko sati zakašnjenja, modeli su gubili svest usled žurbe i visoke temperature... Situacija je bila takva da su mnoge zvanice pomislile da je reč o skrivenoj kameri!
Na sve kritike, Kanje je odgovorio na Tviteru na sebi svojstven način.

 

makonda-tracker