Lepa toliko da može da parira duplo mlađim koleginicama

Seks simbol osam desetih proslavila 60. rođendan: ONA je pomišljala na samoubistvo zbog NJE, pored koje je Ejdan zaboravio na Keri... (FOTO)

0
Ova glumica karijeru je započela kao fotomodel. Postala je ikona osamdesetih, između ostalog, i zbog scene u kojoj naga jaše konja. Naravno, u pitanju je film "Bolero". Da li znate ko je u pitanju?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da, ona je Bo Derek, i 20. novembra napunila je 60. godina! Rođena kao Meri Ketlin Kolins, na početku karijere radila je kao fotomodel, a filmska karijera počela je kada je na jednoj audiciji upoznala poznatog režisera Džona Dereka.

 

foto: Profimedia

Čuveni režiser Džon Derek ostavio je svoju suprugu Lindu Evans, publici najpoznatiju po ulozi u seriji "Dinastija", zbog trideset godina mlađe Bo. Linda je zbog toga pala u depresiju, a u svojoj knjizi "Recipes for life" objasnila je:

 

Linda Evans javno progovorila o žestokoj borbi koju je vodila: Možda ne bi trebalo da živim... (FOTO)

Kad me je ostavio zbog Bo koja je tada imala 15 godina, želela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se dogodi - život bez Džona. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mešavina stvari.

 

Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti", objasnila je Linda Evans koja je pomišljala na samoubistvo.

Zahvaljujući kupaćem kostimu one su ušle u filmsku istoriju

 

Džonu je ovo bio četvrti brak, a uz suprugu Bo ostao je sve do smrti 1998. godine.

 

foto: Profimedia

Bo je ostvarila zapažene uloge u filmovima: "Desetka" velikog Blejka Edvardsa, u hororu "Orca", "Tarzan, čovek majmun", i čuveni "Bolero" iz 1984. godine. Postala je ikona osamdesetih i zbog scene u kojoj naga jaše konja (naravno, u pitanju je film "Bolero").

 

Ejdan iz serije Seks i grad ruši internet fotografijom na kojoj je bez majice!

 

Iako je danas napunila šezdeset godina, pre nekoliko dana se pojavila na jednom događaju i pokazala da može da parira duplo mlađim koleginicama.

 

foto: Profimedia

Od 2002. godine u vezi je sa glumcem Džonom Korbetom koji je glumio čuvenog Ejdena u seriji "Seks i grad". On je od nje mlađi pet godina.

makonda-tracker