šokantan događaj

Holivud ga već oplakuje: Slavnom glumcu lekari dali još godinu dana života!

0
Zbog brzog stila života, punog divljanja, izlazaka i opijanja, je stradala jetra, a sada je završio na klinici za odvikavanje od alkohola.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavnom američkom glumcu Čeviju Čejsu (73) lekari su dali godinu dana života, piše Stil. kurir.rs.

 

Zbog brzog stila života, punog divljanja, izlazaka i opijanja, Čejsu je stradala jetra, a sada je završio na klinici za odvikavanje od alkohola.

 

- Ako se ne podvrgne transplantaciji jetre, ima još godinu dana života - rekao je jedan od lekara.

 

Predstavnik za javnost slavnog glumca pokušao je da zataška stvar i saopštio da je Čevi otišao na kliniku kako bi došao do najbolje verzije sebe, ali snimci iz rehabilitacionog centra su procureli na internet i otkrili šta se stvarno dešava.

 

Pristala je na to da mu bude druga i nadala se da će se razvesti zbog nje: Nakon 40 godina otkrivena afera koja trese Holivud!

 

Osim toga, o njegovom stanju su svedočili i pacijenti koji su takođe bili u ovoj bolnici, i tvrde da je Čevi jako zapušten i da nikako ne izgleda dobro. Sa nekima je sam Čejs razgovarao i poverio se da verovatno ima cirozu jetre, jer se pokazalo da su enzimi na vrlo visokom nivou.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

foto: Profimedia

Ovu vest prokomentarisao je i ugledni lekar iz Njujorka Stjuart Fišer.

 

- Kombinacija viška kilograma i previše alkohola je znak da je čovek u krajnjoj životnoj opasnosti - rekao je Fišer.

 

Šokantan trač trese Ameriku: Pevačica već 30 GODINA krije da ima ćerku?!

 

Čevi Čejs se već nekoliko decenija bori sa zavisnošću od alkohola. Prvi put je završio na odvikavanju još 1986. godine, ali i dalje ne shvata koliko je njegovo stanje ozbiljno.

 

- On ne shvata ozbiljnost situacije, pa se i dalje zabavlja sa devojkama i ne prestaje da izlazi - kaže izvor blizak glumcu.

makonda-tracker