Za dlaku izbegao smrt

Stravična nesreća bila je za njega glasna i jasna poruka: Omađijao je svet azurno plavim očima, ali pogled sudbine bio je mnogo jači... (FOTO)

0
Upoznali smo ga u šouu "Američki Top Model", dok se hrabro borio za prestižnu nagradu. Bio je beskućnik kada ga je slavna Tajra Benks otkrila. Posebno nakon emisije, angažmani su se gomilali, zbog čega je maneken i raširio svoja krila. Međutim, nesrećan sled okolnosti naučio ga je i da treba da vodi računa o sebi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Belo Sančez jednom prilikom iskreno je i javno progovorio o tome kako su ga i prijatelji, ali i rodbina, od malena maltretirali jer je bio drugačiji od drugih.

Bio sam previše lep da bih bio dečak", bio je Belov zaključak.

Kuću je napustio rano i sa 200 dolara u džepu stigao u Los Anđeles. Živeo je u skloništima, što je opisao kao jezivo iskustvo puno dilera, narkomana i kriminalaca. Kada je počeo da radi kao model, vrlo brzo je postao tražen. U šou "America’s Next Top Model" je završio na osmom mestu.

 

A photo posted by BELLO SÁN????HEZ (@bellosanchez) on

A onda se prošle godine pojavila vest da je Sančez doživeo gotovo fatalan saobraćajni udes. Od premora i previše posla se uspavao za volanom automobila u kom nije bio vezan.

 

Srpska manekenka ubijena u Americi

 

Udario je kolima u drugo vozilo, a našli su ga besvesnog na zemlji pored vrata gde je dospeo pokušavajući da pobegne od vozila koje se pušilo. Da nije imao vazdušne jastuke, lekari su rekli da bi sigurno poginuo.

 

A photo posted by BELLO SÁN????HEZ (@bellosanchez) on

Posle nesreće je patio od postraumatskog stresa i amnezije. Nije mogao da kreira nova sećanja. Onda je otvorio nalog na strani GoFundMe gde je od ljudi dobre volje tražio da sakupe 30.000 dolara za plaćanje bolničkih troškova. Uskoro njegov Instagram je ponovo počeo da puni fotografijama.

 

Potresna priča Tajre Benks: Ona niočemu nije imala pojma, a ja sam zbog toga plakala kao dete (FOTO, VIDEO)

 

Sada spava punih osam sati dnevno, redovno vezuje pojas dok vozi i pokušava da živi punim plućima, ali ne i da stigne svuda po svaku cenu.

 

Shvatio je da je cena prevelika...

 

A photo posted by BELLO SÁN????HEZ (@bellosanchez) on

 

makonda-tracker