Provocira svoju veliku ljubav?

Kako je Drejk posle Rijane završio sa Tejlor Svift (FOTO)

0
Fanovi širom sveta tvrde da je postalo providno da su Drejk i Tejlor Svift u vezi, tumačeći komentare sa društvene mreže Instagram. Takođe, nisu mnogo srećni zbog toga, te sumnjaju da reper pokušava da isprovocira Rijanu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, poznati reper Drejk je na Instagram postavio fotografiju sa Tejlor Svift, a emodži koji je ostavio u komentaru po mnogima je jasan signal da se njih dvoje zabavljaju.

Da li je to pliš", napisao je Drejk ispod fotografije i na kraju rečenice dodao emodži cveta što je mnogima bio jasan znak da je par u vezi.

 

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Glasine o tome da se Drejk i Svift zabavljaju počele su nakon njegovog tridesetog rođendana na kom je bila prisutna i Tejlor, a neimenovani izvor ih je na toj žurci video kako flertuju.

 

foto: Profimedia

Jedina osoba sa kojom je na žurci proveo više vremena nego sa majkom je bila Tejlor", ispričao je ovaj izvor.

8 godina je bio nesrećno zaljubljen u nju, a sada ju je konačno osvojio: Ovako je Rijana ozvaničila svoju vezu sa Drejkom (FOTO, VIDEO)

 

Drejk je navodno, takođe i upoznao Tejlor sa svojom majkom i ostavio ih da se malo druže. Ovo je poprilično iznenadilo fanove koji i nisu baš previše srećni, pogotovo što par zajedno radi i u studiju, što znači da pored zabavljanja i flertovanja, rade i na novoj pesmi.

 

foto: Profimedia

Sve ovo usledilo je nakon što su Drejk i Rijana ozvaničili svoju vezu u julu i uprkos tome što je reper izjavio da je u nju bio zaljubljen godinama, raskinuli su u oktobru... Možda pokušava da isprovocira svoju veliku ljubav? Vreme će pokazati!

makonda-tracker