Lepota koja nadmašuje fizičko

Ova glumica važi za jednu od najlepših žena na svetu, a njena sestra NIJE NIŠTA od onoga što očekujete: Par kilograma viška i osmeh koji pleni su aduti ove harizmatične dame

0
Popularna glumica je stekla planetarnu popularnost zahvaljujući ulogom u filma Niske strasti. U svojoj 58. godini izgleda zaista senzacionalno, a njena rođena sestra je pravi dokaz da duhovna lepota nadmašuje fizičku!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

O vanvremenskoj lepoti Šeron Stoun pisalo se, a i dalje se piše. Fatalna plavuša odoleva godinama, a u svojoj 58. može da se pohvali sjajnom figurom, prepoznatljivim osmehom i dostojanstvenim stavom.

 

Međutim, da li znate kako izgleda sestra slavne glumice? Samo jedan pogled na njih dovoljan je da prepoznate sličnost među njima.

 

Naime, zvezda filma Niske strasti na jednom svečanom događaju u Nešvilu pojavila se u društvu svoje sestre, Keli Stoun.

 

U glamuroznim crnim toaletama, zagrljene i vidno ponosne jedna na drugu, sestre su sa osmehom na licu pozirale pred objektivima fotoaparata.

 

Ona sve stiče sama, opire se slavi i krije se od medija: Sestra Jelena Đoković je PRVA ćutanjem poslala poruku koja će mnogima otvoriti oči (FOTO)

 

Pored sestre Keli, Šeron ima još dva brata - Patrika i Majka.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker