U svetu telenovela i sapunica...

Drama slavne glumice srpskog porekla: Život ponekad može da bude dramatičniji i čudniji od fikcije (FOTO, VIDEO)

0
Holivudska glumica srpskog porekla koja trenutno igra u jednoj od najpopularnijih serija, "Westworld", odlučila je da prikaže svetu jednu mračnu porodičnu dramu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bojana Novaković snima dokumentarni film o porodičnim odnosima u Srbiji, a u prvom planu biće lik njene urnebesne tetke Gordane. Ovo će biti njen rediteljski debi. Scene ovog filma snimane su proteklog leta, tokom Bojaninog boravka u Srbiji, a film je trenutno u fazi postprodukcije.

 

Film nosi naziv "Forbidden Aunt" i donosi priču o "srpskoj porodici koja u svetu telenovela i sapunica dokazuje da život ponekad može da bude dramatičniji i čudniji od fikcije."

 

Holivudska glumica srpskog porekla zaustavila vreme: Predstavila supruga i raspametila sve! (FOTO)

 

To će biti mračna porodična drama o njenoj fascinantnoj tetki i ženama u njenoj porodici, otkrio je producent Milan Stojanović.

 

foto: Profimedia

Bojana je rođena u Beogradu 1981. godine, ali se sedam godina kasnije sa roditeljima preselila u Australiju. Završila je glumačku akademiju u Sidneju, a njena mlađa sestra Valentina takođe je glumica, poznata po ulozi u australijskoj seriji "Komšije".

 

A video posted by Bojana Novakovic (@boyzbi) on

 

makonda-tracker