Sve polako izlazi na videlo

Leo Dikaprio iza sjaja i glamura: Porodična tajna donosi velike promene... (FOTO)

0
Odgajani su kao braća, bio mu je velika inspiracija, a sada je u sukobu sa zakonom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Majka Adama Farara udala se za oca Leonarda Dikaprija kada je glumac imao samo jednu godinu. Nnjih dvojica su odgajani kao braća i bili su jako bliski, ali poslednjih godina ne razgovaraju zbog Adamovog problematičnog života koji je uticao i na Dikaprija. S druge strane, pošto se Adam bavio glumom, on je bio taj koji je uticao na popularnog Lea da krene njegovim sjajnim putem.

 

foto: Profimedia

Adam je hapšen mnogo puta i to zbog uznemiravanja, posedovanja narkotika, vožnje bez dozvole i porodičnog nasilja. Najbizarnije hapšenje se desilo u januaru kada je sa devojkom priveden zbog pljačke predmeta čija vrednost je bila manja od 990 dolara. Adam je posle te pljačke trebalo da se pojavi na sudskom saslušanju, ali nije i zbog toga je za njim raspisana poternica.

 

Leonardo Dikaprio: Nevaljali momak Holivuda

 

Adam nastavlja da beži od odgovornosti i zbog toga će ponovo završiti u zatvoru. Ranije se borio s drogom i iako je obećavao da će se 'skinuti', upetljao se u nešto drugo. Leu je žao, ali ovo je jedan u dugom nizu prekršaja i nema više razumevanja za njega", rekao je u martu ove godine neimenovani izvor.

 

10 stvari zbog kojih je Leonardo Dikaprio odavno trebalo da osvoji Oskara

 

Mnogi smatraju da se "veliki prasak" dogodio kada je slavni glumac po ko zna koji put ipak pozajmio Adamu novac, koji mu nije vraćen. Pored finansijske pomoći, Leonardo je često pomerao snimanja ali i privatne obaveze kako bi bio uz Adama...

 

foto: Profimedia

Sudeći prema biografiji IMDb-a Adam se ipak izvukao i danas radi kao umetnički direktor, pisac i producent u Holivudu.

makonda-tracker