Stravična sudbina porodice slavnog glumca

Horor koji krije zvezda Čiste hemije: Alchajmerova bolest joj je na neki način pomogla... (FOTO)

0
Zvezda serije "Čista hemija" (Breaking Bad) je izjavila da je njegov otac "izabrao da ne bude s porodicom, ne viđa ih, niti da im bude otac", i da je majka "tugu utapala u alkoholu, i da je bila kao duh"...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Brajan Krenston je otkrio da je njegov otac Džo napustio porodicu kada je on imao 11 godina, i da je njegova majka Pegi tada postala alkoholičarka. Niko nikada nije objasnio zašto mu je otac otišao, a Brajan je završio sa babom i dedom na farmi.

 

I dalje osećam bol. To je gore nego da su poginuli u saobraćajnoj nesreći, jer su i dalje bili tu negde fizički. Moji mama i tata su do moje 10. godine bili zaista divni i to je ono što je bilo užasno u celoj stvari.

 

foto: Profimedia

Mama je bila uključena u sve, a tata mi je bio trener. Radili smo zajedno stvari, a jednom je kući doveo magarca da bismo se s njim igrali. Onda je sve nestalo", rekao je Krenston.

Mračna tajna glumca zbog kojeg smo zavoleli Prljavi ples

 

Majka je uspela da se otrese bola zbog gubitka muža tek kada je usled Alchajmerove bolesti, sećanje na njega počelo da bledi.

 

Krenston je o majčinoj bolesti rekao da mu je "mnogo više žao ljudi koji su bili zaista u dobrim odnosima s roditeljem, a onda bi iznenada, za samo nekoliko meseci, ta osoba nestala".

 

To je po njegovom mišljenju okrutno.

 

foto: Profimedia

Brajan je u 22. godini krenuo u potragu za ocem i našao ga je, a onda je usledilo kajanje i oproštaj. Otac mu je umro 2014, godinu dana pošto je Brajan završio svoju legendarnu ulogu Voltera Vajta. Tri dana pred smrt, Krenston senior je u 90. godini napisao oproštajnu poruku u kojoj je napisao:

Vrhunac mog života je trenutak u kojem su mi moja deca oprostila."

makonda-tracker