Ljubav koju ništa ne može da pobedi

Pevačicin izbor vredan poštovanja: Nikada nisam poljubila drugog muškarca u svom životu... (FOTO)

1
Od kada je u januaru tekuće godine preminuo njen suprug, pevačica je očajna. Ipak, upoznala ga je sa samo 12 godina, i njihova ljubav definitivno nije ni slična drugima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Volim ga. I dalje sam zaljubljena u njega", izjavila je jednom prilikom Selin Dion.

Kada su je pitali da li se nada da će se ponovo zaljubiti, dodala je:

Ne sada. Još sam udata za njega. Nikada nisam poljubila drugog muškarca u mom životu."

foto: Profimedia

Pevačica, koja sa suprugom ima troje dece, tvrdi da i dalje ima mnogo ljubavi. 

Ja volim, volim... Volim ga. I dalje sam zaljubljena u njega, a imam i ljubav moje dece. Ljubav fanova. Ljudi sa kojima radim. Zato moj život nije bez ljubavi. Odlazim u krevet s njim i penjem se na scenu sa njim i... Još sam sa njim u braku", zaključila je.

Selin Dion: Život posvećen jednom muškarcu

 

Selin je imala samo 12 godina kada je upoznala svog budućeg muža koji je tada imao 38 godina. Kako je rekla, cenila je što se prema njoj nije odnosio kao prema detetu.

 

foto: Profimedia

Mislila sam da je baš lep, izgledao je odlično. Imala sam samopouzdanje jer se nije prema meni ophodio sa 'O, ćao mala bundevice' ili 'Ćao slatkišu' ili kao prema bebi", prisetila se Selin.

foto: Profimedia

Pevačici je bilo izuzetno teško da posmatra kako joj muž pati tokom poslednjih meseci života, pa joj je činjenica da više ne trpi bolove, bila utešna. Selin je imala 19, a Rene 45 kada su započeli vezu, a verili su se 1991. Venčali su se tri godine kasnije.

makonda-tracker