Posle 10 godina emitovanja

Stravično iskustvo donelo je sa sobom i stravične posledice: Porodice Kardašijan više neće biti?! (FOTO)

1
Porodica Kardašijan postala je najpoznatija ali i jedna od najomiljenijih porodica na svetu. Pratimo ih proteklih 10 godina, ali sada, tome dolazi kraj...
foto: Instagram
foto: Instagram

Kako prenose strani mediji, Kim Kardašijan odlučila je da snimanje šoua koji ju je proslavio odloži do daljeg. To je jedna od posledica incidenta u Parizu, kada joj je ranije ove nedelje petorica muškaraca upala u hotelsku sobu i pod pretnjom oružjem ukrala vredan nakit.

 

Kim kriva za pljačku i napad? Izjava bivšeg člana takozvanih džentlmena lopova zbog kojih starleta preispituje svoje ponašanje

 

Kim je navodno strašno potresena i zbog svega preispituje svoje aktivnosti na društvenim mrežama, ali i eksponiranost u medijima, za koje stručnjaci kažu da su olakšali pljačkašima da otkriju njenu lokaciju.

 

foto: Profimedia

Prethodno je otkazala pojavljivanje na jedoj promociji u Dubaiju, a potom i ostale svoje zakazane nastupe, dok je njen suprug otkazao dva koncerta.

 

foto: Profimedia

Izvori kažu da Kim krivi sama sebe za pljačku, ponajviše zbog tog što je na društvenim mrežama stalno pokazivala svoje bogatstvo.

makonda-tracker