Iskustvo koje ju je promenilo preko noći

Kim kriva za pljačku i napad? Izjava bivšeg člana takozvanih džentlmena lopova zbog kojih starleta preispituje svoje ponašanje

0
Kim Kardašijan Vest doživela je nešto što je verovatno mislila da nikada neće. Ipak, njeno obezbeđeje je veoma jako, te starleta sigurno ne živi u strahu da će biti opljačkana. Ovo iskustvo promenilo ju je preko noći...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan Vest naime sada sebe krivi za to što joj se dogodilo. Izvor blizak starleti izjavio je da je Kim nemili događaj potpuno promenio, te da nije trebalo da se hvali prstenom, kao ni drugim bogatstvima, i tako prizove nezgodu.

 

Policija istražuje incident u Parizu: Kome je Kim Kardašijan bila na nišanu? (FOTO, VIDEO)

 

Ona sada razmišlja o njenom celokupnom ponašanju, o načinu odevanja... O svemu.

Kim je u šoku i krivi sebe. Ne može sebi da oprosti to što je toliko pokazivala prsten na Snepčetu i nosila ga sve vreme. Ovaj incident ju je naterao da preispita svoje ponašanje, kako se oblači, šta radi", rečeno je za "People".

Novi detalji o drami Kim Kardašijan: Balkanska banda opljačkala najpoznatiju starletu na svetu?!

 

foto: Profimedia

S druge strane, bivši član Pink Pantera, Pavle Stanimirović, optužio je upravo Kim da im je pomogla u pljački.

Svi znaju da je Kim Kardašijan laka meta. Ona je sama, a oko nje cela mreža ljudi koji rade po Evropi. Tu su Srbi i Hrvati. Oni rade kao konobari, vratari, ima ih u modnoj industriji. Samo su je čekali. Znali su da dolazi na Nedelju mode. To je posao iznutra, planiran unapred. Ona im je pomogla tako što je objavljivala slike sa nakitom.

 

Pink Panteri su visokoobrazovani, u treningu, govore više svetskih jezika. Oni imaju mu*a i to pokazuju ponovo i ponovo. Oni su 'džentlmeni lopovi' i ne povređuju svoje žrtve. Upravo to je razlog što mislim da su Pink Panteri opljačkali Kim, oni su ekperti", rekao je Pavle za "Daily Mail".

makonda-tracker