već u formi

Samo dva dana nakon porođaja, najlepša mama na svetu bila je spremna za provod! (FOTO)

0
Poznata glumica donela je nedavno na svet svoje drugo dete, a već dva dana kasnije otišla na svadbu bliske prijateljice.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon ćerkice Džejms, koju je rodila 2014. godine, Blejk Lajvli je na svet donela još jednu bebu, a ona i njen suprug Rajan Rejnolds kriju i pol i ime svog drugog deteta.

 

Blejk je tokom cele trudnoće primala brojne komplimente fanova, modnih i bjuti stručnjaka zbog predivnog izgleda. Ona se u drugom stanju nije ugojila, pa je na crvenom tepihu nosila veličanstvene toalete, a zahvaljujući redovnoj fizičkoj aktivnosti uspela čudesno brzo da se oporavi od porođaja!

 

Učimo od Blejk Lajvli: Moda za trudnice ne mora da bude dosadna! (FOTO)

 

Tako je, samo dva dana kasnije, Blejk prisustvovala venčanju svoje najbolje prijateljice, koju je nazvala najlepšom mladom na svetu...

 

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

 

Lajvlijeva je, naime, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju za koju je pozirala sa svojom prijateljicom Džesikom Snajder, srećnom mladom.

 

Zbog ovoga joj sve žene zavide: Blejk Lajvli otkrila čime je Rajan Rejnolds zauvek osvojio njeno srce

Najlepša mlada na planeti. I najblji prijatelj kojeg bih mogla da poželim. Hvala ti zato što SVE. Volim te", napisala je Blejk u opisu fotografije.

 

 

makonda-tracker