novi detalji

Poslednje poruke pre samoubistva: Prepiska Džima Kerija i njegove bivše devojke procurela u javnost i šokirala Holivud (FOTO)

0
Tužba protiv glumca Džima Kerija, koji se sumnjiči da je nabavio drogu bivšoj partnerki koja se prošle godine ubila, dobila je novi epilog.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Muž Kerijeve bivše devojket Katrione Vajt, Mark Barton, podneo je sredinom septembra tužbu protiv slavnog glumca, u kojoj tvrdi da je Keri "zloupotrebio svoje bogatstvo i slavu da bi ilegalno nabavio i rasturao ilegalne i ponekad smrtonosne supstance".

 

Barton navodi i da je glumac pokušao da prikrije smrt devojke. 

 

Džim Keri neprepoznatljiv nakon smrti devojke (FOTO/VIDEO)

 

U prepisci iz decembra 2012, Katriona je pisala Džimu o svojim pokojnim roditeljima, a on je promenio temu porukom: "Da li si razmišljala o mom pen*su danas?"

 

Pojedine poruke ukazuju na to da je Vajtova sumnjala da joj je glumac preneo seksualnu infekciju.

 

Barton navodi da je Katriona prvi put primetila simptome polno prenosivih bolesti u januaru 2013, a kada se požalila Keriju, odgovorio joj je da su "kvržice i grčevi normalna pojava posle brijanja i agresivnog seksa".

 

Dalje, u februaru 2013, Vajtova se požalila Keriju da je primetila nekoliko kvržica i da će ići kod lekara, na šta joj je on napisao: "Nadam se da će biti sve OK".

 

Džim Keri je zaključio da je Katrioni infekciju mogao da prenese bilo ko.

 

Možda si to dobila od nekoga pre mene. Pojavljuje ti se samo kada si pod stresom. Biće sve ok", glasi jedna od poruka.

 

Glumac je, pak, najviše brinuo da njegova devojka ne ostane u drugom stanju.

 

Da li si prestala da koristiš pilule otkad smo se poslednji put videli? Izvini, ali malo sam zabrinut jer nismo pazili sinoć", napisao je Keri u jednoj poruci i devojci savetovao da uzme pilulu za dan posle, ako joj nešto bude sumnjivo.

foto: Profimedia

Ubrzo nakon te prepiske Katriona je saznala da ima herpes i gonoreju.

 

Oproštajno pismo devojke slavnog komičara: Ovoga puta jednostavno nemam volje... (FOTO)

 

Podsetimo, Katriona Vajt izvršila je samoubistvo 24. septembra 2015. tako što je istovremeno uzela pilule za spavanje, beta blokatore i ogromne doze jakih lekova protiv bolova.

makonda-tracker