PREDIVNO

Ovako to rade pravi muškarci: Možda je njihovoj vezi došao kraj, ali ljubav u Holivudu definitivno nije umrla! (FOTO)

0
Iako su raskinuli nakon 11 godina veze, glumci koji su dugo nazivani najzaljubljenijima u Holivudu još uvek poštuju jedno drugo i gaje predivna osećanja...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli nisu jedini koji su nedavno objavili da se rastaju.

 

Naomi Vots i Lijev Šraber su, takođe, bili u ljubavi 11 godina, u vezi su dobili prelepe dvoje dece, ali su rešili da okončaju zajednički život.

 

Nesrećna godina za holivudske ljubavi: Najzaljubljeniji poznati par se rastaje nakon 11 godina skladne veze!

 

Ipak, oni su ponovo pokazali zbog čega ih su ih tako dugo s pravom nazivali najsrećnijim i najzaljubljenijim parom u Holivudu. Ne samo što njihov rastanak nije praćen tračevima o preljubi, surovim optužbama, dramom i svađama nego oni i dalje ne kriju koliko vole jedno drugo.

 

 

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

 

Naime, Votsova je pre nekoliko dana proslavila 48. rođendan i, u to ime, na Instagramu objavila fotografiju nastalu u njenom ranom detinjstvu. Ređali su se komentari Naominih fanova, ali se jedna čestitka posebno izdvojila: njen (sada već bivši) partner i otac njene dece napisao je:

 

 

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Srećan rođendan, voljena."

foto: Instagram, Printscreen

Mnogi fanovi Naomi i Lijeva smatraju da je ovo znak da za njihovu vezu ima nade i da ćemo videti još mnogo fotografija zaljubljenog para kako šeta držeći se za ruke. Bez obzira na to smeši li im se pomirenje ili ne, predivno je što njihova deca imaju priliku da odrastaju u ovakvoj harmoniji, zar ne?

 

 

makonda-tracker