Potražila pomoć

Najteži period: Pevačica nakon otkazivanja turneje završila na lečenju

0
Na klinici bi trebalo da provede dva meseca, a stručno osoblje trebalo bi da joj pomogne da se uspešnije nosi sa brojnim zdravstvenim problemima
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je krajem avgusta šokirala obožavaoce objavom da otkazuje Revival turneju i da se na neko vreme povlači sa scene, Radar Online sada piše da se 24-godišnja Selena Gomez zbog borbe s emocionalnim problemima i depresijom početkom septembra prijavila u kliniku za rehabilitaciju.

 

Tamo bi trebalo da provede dva meseca, a stručno osoblje trebalo bi da joj pomogne da se uspešnije nosi sa spomenutim zdravstvenim problemima. Za razliku od poznatih koji pomoć traže u ekskluzivnim klinikama, centar u koji se Selena uključila navodno nije toliko poznat javnosti. Seleni se klinika navodno svidela jer ima i hrišćanske temelje, a vera joj u ovim trenucima puno znači.

 

Odluka Selene Gomez koja je potresla javnost: Povlačim se na neko vreme da bih se fokusirala na zdravlje... (FOTO)

 

Kada je nedavno najavila pauzu u karijeri istakla je da želi da se usredsredi na sebe i svoje zdravlje. Kako su mnogi posumnjali, Selena nema problem s drogom, ističe Radar, a tokom naredna dva meseca biće podvrgnuta intenzivnim terapijama.

 

Pacijenti klinike jednom dnevno imaju pravo na grupne izlete u okolini centra.

 

- Sigurnost objekta je povećana otkako se Selena prijavila na lečenje - rekao je za Radar dobro obavešten izvor.

 

Neobična molba upućena Seleni Gomez: Evo šta su fanovi zatražili od pevačice

 

Selena boluje od lupusa, a dodatni problemi pojavili su se tokom turbulentne veze sa Džastinom Biberom i njihovog raskida.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker