osveta na holivudski način

Ne kačite se s jedinim muškarcem u porodici Kardašijan: Kajli Džener razbesnela brata, on objavio njen broj telefona na Tviteru!

0
Sestre Džener-Kardašijan ne kriju da nisu oduševljene Robovom verenicom Blek Čajnom, ali ovakvu uvredu niko nije očekivao - kao ni zapanjujuću osvetu koju im je brat spremio.
foto: Instagram
foto: Instagram

Dok svetski mediji prate trudnoću Blek Čajne, Robove sestre nisu oduševljene činjenicom da je čeka dete s nekadašnjom striptizetom, koja već ima dete s Tajgom, bivšim verenikom Kajli Džener.

 

Ako vam to deluje konfuzno, pročitajte ovo pažljivo: Kim, Kloi, Kortni, Kajli i Kendal organizovale su bejbu šauer za Robovu bebu - i nisu pozvali Blek Čajnu. Dobro ste shvatili, majka Robove bebe nije prisustvovala sopstvenoj žurki!

 

U stilu svetskih zvezda: Seka Aleksić na predivan način proslavila bejbi šauer u čast svom sinčiću (FOTO)

 

Rob Kardašijan se, nakon ovog zapanjujućeg saznanja, oglasio na Tviteru.

Niste pozvali majku mog deteta na bejbi šauer koji ste priredile zbog mene?! Mora da se izgubile zdrav razum", napisao je Rob.

Međutim, ono što je potpuno šokiralo ne samo porodicu Džener-Kardašijan nego ceo svet jeste Robov sledeći postupak: on je objavio Kajlin broj mobilnog telefona!

 

makonda-tracker