verovali ili ne

Anđelinina politička karijera je uništila sve? Za Breda je njen plan za budućnost porodice bio apsolutno nedopustiv

0
Američki tabloidi javljaju da je Anđelina Džoli u svojoj humanosti otišla predaleko.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna glumica je osvedočeni humanitarac, koji često putuje s jednog kraja sveta na drugi kako bi pomogla mališanima koji odrastaju u ratom zahvaćenim područjima, u gladi, bez osnovnih sredstaa za život itd.

 

Već neko vreme, mediji javljaju da Anđelina ima velike političke ambicije, odnosno da želi da bude još aktivnija u Ujedinjenim nacijama, što je izazvalo raspravu s njenim uskoro bivšim suprugom Bredom Pitom.

 

Pripreme su uveliko u toku: Anđelina Džoli postaje - političarka

 

Glumcu nije smetalo to što Anđelina želi da se posveti pomaganju planeti, ali jeste činjenica da je ona želela da posećuje područja pogođena ratom u društvu svoje šestoro dece.

 

Pit je bio veoma zabrinut kada su njegova deca otišla s majkom u Irak i Liban, a američka štampa piše da je najnoviji plan bio da deca s Anđelinom odu u Siriju.

 

foto: Profimedia

U ovoj bliskoistočnoj zemlji već pet godina se odvija razorni rat u kojem učestvuje više strana, uz gotovo svakodnevna bombardovanja.

 

TMZ piše da je Bred po svaku cenu želeo da spreči Anđelinu u ovoj nameri.

 

Ove fotografije do sad nisu objavljivane, a govore mnogo: Bred i Anđelina ni na javnom mestu nisu mogli da obuzdaju bes! (FOTO)

Iako je Anđelina uvek sa sobom vodila tim za obezbeđenje, Bred je mislio da bi najbolje bilo da se ona bavi politikom i humanitarnim radom, a decu ostavi kod kuće", kaže izvor blizak porodici Džoli-Pit.

Kako mediji pišu, navodno je ovo bio uzrok čuvene rasprave u avionu koja je Anđelinu podstakla da zatraži razvod.

 

 

makonda-tracker