ona blista

Nikada nije izgledala ovako srećno: Evo šta Dženifer Aniston radi dok se Bred i Anđelina razvode (FOTO)

0
Iako su, od objavljivanja vesti o njihovom razvodu, u centru pažnje svetske javnosti Anđelina Džoli i Bred Pit, mnoge je interesovalo kako dani protiču bivšoj supruzi holivudskog glumca.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Veliki deo fanova nekadašnjeg ljubavnog trougla Džoli-Pit-Aniston zanima kakav je stav lepe Dženifer po pitanju razvoda para koji joj je 11 godina slomio srce.

 

Ipak, "Prijateljica" se do sada nije oglašavala u medijima na ovu temu, premda je Dejli mejl javio šta je ona svojim prijateljima rekla kada je čula za kraj Branđeline.

 

Razvod Branđeline vas je rasplakao ili nasmejao? Evo kako psiholozi objašnjavaju ovaj fenomen

 

Ni ne čudi to što Dženifer ne želi da govori o Bredu Pitu - za nju je ta priča završena čim se od njega razvela. Nakon rastanka s njim, Anistonova je imala nekoliko kraćih veza, da bi se 2011. zaljubila u glumca, režisera i scenaristu Džastina Tirua. Par se u tajnosti venčao prošle godine, a mnogi komentarišu da Dženifer, iako je pred kamerama više od 20 godina nikada nije izgledala ovako srećno. A kako i ne bi kada za Džastina Tirua mnogi kažu da je jedan od najseksepilnijih muškaraca u Holivudu danas?!

 

makonda-tracker