One su sada u prvom planu

Luksuzan život žena i devojaka pakleno bogatih sportskih asova: Verena si? Pa mali ti je taj prsten u odnosu na moj... (FOTO, VIDEO)

0
Istina je da, koliko god izgledalo lako, život žena fudbalera, košarkaša, odbojkaša... Nije ni malo lak. Međutim, finansijska stabilnost svakako pruža razne mogućnosti, koja sve loše može lako pretvoriti u nešto veoma, veoma dobro.

 

Barbi Blenk Sorej

Jedna od desetak devojaka čiji život ovaj rijatliti prati je Barbara Blenk Sorej. Ona se čak i udala tokom šoua. Njen dragi je proslavljeni hokejaš, Šeldon Sorej.

 

Barbi je, inače, proslavljena rvačica, svetu poznata kao Keli Keli. Ona je tu da pokaže da se ispod poznatih brendova i duge plave kose, nalazi jedna ambiciozna, nasmejana mlada devojka (rođena 15. januara 1987. godine), koja zna šta želi.

Iako se time više ne bavi, voli da putuje kao Keli Keli, uoznaje fanove i promoviše razne sitnice koje su od tog imena ostale (poput Keli Keli lutke). Sada se aktivnije bavi glumom i modelingom, i uživa u ljubavi sa Šeldonom.

 

Supruga našeg košarkaša je boginja lepote: Kad ova mama troje dece obuče kupaći, svi pogledi su uprti u nju! (FOTO)

 

Luksuzno venčanje posetio je veliki broj poznatih ličnosti, a zaljubljeni par ispratio je i mnoge običaje, počevši od toga da Šeldon pred ovaj čin nije video ni mladu, a ni venčanicu! Par svaki slobodan trenutak provodi zajedno, i uprkos prilično turbulentnom životu, njihova veza je uspela, te je Barbi postala "wag". Planovi za osnivanje porodice su u toku.

 

makonda-tracker