Dobro je pogledajte

Ceo svet bruji danima o ovome: Ovaj očigledan detalj na licu slavne glumice DECENIJAMA niko nije primetio! (FOTO)

0
Vupi Golberg je ispred kamera i objektiva foto-aparata od 1982. godine, a za sve to vreme malo ko je obratio pažnju na intersantan detalj na njenom licu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumila je brojnih holivudskim hitovima, u pozorištu, jedna je od retkih glumaca koji su osvojili Oskara, Emi, Gremi i nagradu Toni. Zbog svojih ogromnih poslovnih uspeha, harizmatična Vupi je decenijama pod budnim okom javnosti, a nekako je uvek svima promicao jedan zanimljiv detalj.

 

 

Ipak, otkako je nedavno Independent preneo ovu informaciju, društvene mreže - posebno Tviter - bruje o ovome. Naime, Vupi Golberg nema obrve!

 

Ovo niko nije očekivao: Novak Đoković u rijalitiju?!

 

I ne samo što ih nema danas, nego je nemoguće pronaći njenu fotografiju - pa makar i dvadeset godina staru - na kojoj se na Vupinom licu nalaze obrve!

 

 

Kako je glumica sama istakla u intervjuu koji je dala 2007. godine, ona ih brije, ali se kasnije javila glasina da Vupi ima alopeciju, stanje koje se manifestuje opadanjem vlasi.

 

Greške u seriji Prijatelji koje niste do sada primetili: Ovo nisu Rejčel i Monika!

 

Ipak, to najverovatnije nije slučaj jer alopecija uzrokuje i opadanje kose, a Vupi je decenijama poznata po svojim sitnim dredovima.

 

Pojedini tvrde da Golbergova pak pati od trihotilomanije, stanje koje podrazumeva čupkanje dlaka.

makonda-tracker