ko je koga iskoristio?

Rastanak koji je obradovao ceo svet: Hoće li pevačica preboleti još jedan raskid? (FOTO)

0
Ukoliko su glasine tačne, svetsku zvezdu je jedan od najprivlačnijih muškaraca na planeti samo iskorišćavao zbog slave! Iako je ovo tužna vest, korisnici Tvitera uveliko likuju.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krajem juna, kao bomba je odjeknula vest da su Tom Hidlston, britanski glumac za kojim uzdiše pola planete, i pevačica Tejlor Svift u vezi! Odmah je bilo jasno da nije u pitanju samo trač: internet su munjevitom brzinom osvojile fotografije na kojima se oni ljube na plaži, na ulici, u restoranu...

 

Ovaj par je do juče delovao nezamislivo: Holivud ostao u šoku nakon što su se ove fotke pojavile u medijima (FOTO)

 

Od samo početka nešto je bilo sumnjivo. Tejlor je nedugo pre toga raskinula sa škotskim di-džejem Kalvinom Harisom, pa se šuškalo da je Tejlor izvesno vreme varala muzičara s glumcem.

 

foto: Profimedia

Međutim, to nije bio jedini problem - Hidlston, ozbiljan i zreo muškarac koji je izgradio impresivnu karijeru u pozorištu pre nego što je pošao u osvajanje Holivuda, kandidat za ulogu Džejmsa Bonda, čovek koji nikad u javnosti nije pokazao svoju izabranicu, ponašao se kao zaljubljeni tinejdžer: "ljubakao" se sa Sviftovom gde god je stigao i čak je uslikan u majici s natpisom "Ja volim T.S.", zbog čega su ga ismejali svi poznati svetski komičari i njegovi bliski prijatelji.

 

Tom Hidlston ne prestaje da oduševljava žene: Kad je on izgovori, čak i Pitagorina teorema zvuči seksi! (VIDEO)


Ovako neobično ponašanje zgodnog glumca toliko je zbunilo sve da se šuškalo da je reč o marketinškom triku ili snimanju Tejlorinog spota.

 

makonda-tracker