jedna zemlja ga je opčinila

Njemu se baš dopada Balkan: Čik pogodite gde Bred Pit kupuje luksuzne nekretnine!

1
Nakon što je holivudski glumac stigao u Šibenik i izazvao opšte oduševljenje, mediji javljaju da mu je pažnju privukla još jedna balkanska država.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Navodno, Bred Pit želi da investira u nekretnine u ovom delu Evrope, pa se, nakon što je imao priliku da se upozna s ponudom Hrvatske, odlučio da otputuje i u Crnu Goru.

 

Holivud priča samo o ovome: Nećete moći da verujete kojoj se lepotici navodno vratio Bred Pit!

Iako je sve trebalo da ostane tajna i da njegov dolazak u Hrvatsku ne bude zapažen, Bred je razotkriven, kao i razlog njegove posete. Ovoga puta nije posetio ove prostore radi traženja lokacija za snimanje filma, već zbog investiranja u nekretnine. Isključivo ga interesuju skupoceni kompleksi, jedan od tih je i 'Porto Budva', koji za razliku od mnogih objekata na crnogorskom primorju, spada u elitni prostor i popunjen je svim neophodnim sadržajima modernog doba", rekao je izvor.

 

A photo posted by S.N☁️???? (@shikovskie_999) on

 

On je dodao da bi Bred uskoro trebalo da poseti Crnu Goru kako bi pogledao ove apartmane, kao i tržni centar, ali i da ovoga puta želi da to uradi u tajnosti.

 

Njegov pravni tim je preduzeo već korake ka kupovini dela ovog objekta, tako da je investiranje izvesno, tvrdi ovaj izvor.

 

Bred Pit sprečio veliku tragediju: Pogledajte kako je spasao devojčicu u nevolji! (VIDEO)

 

Pink podseća da je Pit želeo da kupi kuću u Crnoj Gori još pre dve godine, ali se tada ipak odlučio za stan.

Tim pravnika Breda Pita već je sklopio ugovor za kupovinu jednog dela kompleksa, a on je ranije kupio stan u 'Porto Budvi', tako da ćemo ga češće viđati. Osim njega, nekretnine upravo ovde pazarili su još neki holivudski glumci, ali i poznati sportisti. Tako da je ovo stecište javnih ličnosti", rekao je izvor.

makonda-tracker