Svi se guraju samo da ga pozdrave

Privilegovan život sina Toma Kruza: Imam samo jedan porok... (FOTO)

0
Konor Kruz ima 21 godinu, i uživa veliko poštovanje u Klirvoteru, pošto se vođe crkve nadaju da će naslediti oca i postati jedan od najpoznatijih sajentologa, pišu strani mediji.
foto: Instagram
foto: Instagram

Konor Kruz, 21-godišnji sin glumca Toma Kruza vodi privilegovan život u sajentološkom sedištu, u Klirvoteru na Floridi. S obzirom na to da se bogatstvo njegovog oca procenjuje na 480 miliona dolara, navodi Dejli mejl, nije ni čudo što je Konoru dostupan privilegovan život.

 

A photo posted by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

U sedištu sajentološke crkve, čiji je član kao i njegov otac, Konora gledaju kao u boga. Živi u stanu vrednom 250.000 dolara, a otac ga je u januaru za 21. rođendan počastio ribarskim brodićem vrednim čak pola miliona dolara.

 

Zbog sajentologije: Tom Kruz nije video ćerku dve godine

 

Naime, Konor je strastveni pecaroš, ali i ljubitelj brzih automobila, pa je za rođendan dobio i automobil "Mustang GT" u jarko žutoj boji, koji košta 50.000 dolara.

 

A photo posted by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

Tom Kruz usvojio je Konora i njegovu sestru Izabelu dok su još bili bebe. Glumac je tada bio u braku sa Nikol Kidman. Pored toga što dane provodi u sedištu sajentološke crkve i i na pecanju, Konor se bavi i di-džejingom i često nastupa u ekskluzivnim klubovima širom Amerike.

 

Šokantna odluka: Tom Kruz napušta sajetologiju!

 

Zbog posla, često je okružen lepim devojkama. Trudi se da vodi zdrav život, ali ima jedan porok - strastveni je pušač.

 

A photo posted by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

Prezime Kruz je sinonim za sajentologiju. Obezbeđenje ga gleda kao u boga, kad god stigne guraju se da ga pozdrave", kaže izvor.

makonda-tracker