Momentalno prekinula saradnju

Sara Džesika Parker izrazila veliko razočaranje: Iskreno se nadam da ćete čuti vapaje onih kojima od ovoga život zavisi... (FOTO)

1
Sara Džesika Parker, slavna glumica koja je tumačila lik Keri Bredšo u popularnoj seriji "Seks i grad", doživela je veliku neprijatnost, i povodom toga javno se oglasila...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, u pitanju je lek protiv alergije koji je mnoge spasio smrti, ali je kompanija načinila potez koji se glumici nimalo nije svideo... Cena leka podignuta je sa 37 na neverovatnih 297 dolara, zbog čega je Sara Džesika rešila da prekine saradnju.

 

Ovo niste očekivali: Sara Džesika Parker otkrila najčuvaniju tajnu serije Seks i grad

Tužna sam i razočarana vašim postupcima. Ne podržavam to što ste uradili i zato odlazim. Iskreno se nadam da ćete čuti vapaje onih kojima život zavisi od ovog leka i da ćete sniziti cenu i učiniti ga dostupnim svima kojima je neophodan", rekla je u saopštenju koje je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

 

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

Ovaj angažman doživela sam veoma lično jer moj sin ima alergiju na kikiriki, koja je opasna po život", napisala je glumica u svom obrazloženju.

Ona je sa ovom kompanijom potpisala ugovor u maju ove godine.

makonda-tracker