Iskrena ispovest

Gola istina: Zaledila sam se kad sam videla tatu u štiklama i sa perikom... (FOTO)

0
Sredinom prošle godine njen otac je promenio pol i kao da se preko noći pretvorio u prelepu ženu. To je za čitavu porodicu bio veliki šok, pogotovu za najmađe članove.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kendal Džener svojim vitkim telom i prirodnom lepotom sve više i više grabi do zvezda, a da je na dobrom putu dokaz je i naslovnica najnovijeg Voga.

 

foto: Profimedia

U jednom intervjuu je rešila da kaže javno sve što joj je na duši. Kako prenosi 24sata, među prvim pitanjima za Buzz Feed je bila promena pola njenog oca.

 

Ova fotografija dosta govori o odnosu Kris Džener i Kejtlin Džener

Znala sam da će imati i loše faze. Ali, sad je kod nje sve prirodno, a i ta promena mi nije toliko čudna. Ponekad pogledam sliku svog oca kad je bio momak, i to me čini malo tužnom.

 

Morate da budete uz njih, morate da volite novu osobu. To je neka vrsta sreće u nesreći, ako to nije pogrešan način da se kaže", rekla je ona.

Ona i Kajli su u početku, mislile da im otac vara majku. Ali, realnost je ipak bila drugačija.

 

foto: Profimedia

Naravno da je čudno kad vaš otac, koji je bio pravi muškarac, danas potpuno transformisan. To je definitivno gnusno iskustvo. Kad smo videli tu šminku zaprepastile smo se. Nismo znale šta se dešava.

U jednom trenutku je Kajli pomislila da on vara mamu, jer je imao kod sebe šminku i lak za nokte. Jednom prilikom smo pronašli čak neke veštačke grudi i perike", dodala je ona.

Kejtlin Džener o bivšoj ženi: Da me je Kris bolje prihvatila i dalje bi bili zajedno (VIDEO)

 

Ali, pre samog Kejtlinog priznanja, Kendal je slučajno naletela na NJU. I nije joj bilo dobro.

 

foto: Profimedia

Probudila bi se veoma rano, oblačila haljine i stavljala karmine, tako bi šetala kućom i to joj je bilo 'za dobro jutro'. A, onda se vrati u telo starog Brusa, vodi nas u školu, provodi vreme s nama, najnormalnije.

 

Tako sam se jednog jutra probudila u četiri ujutro kako bih popila vodu i ugledala svog tatu kako nosi periku, šminku i štike.

 

Nije me video. Zaledila sam se. Molila sam se da me ne ugleda. Eto, ona ovu priču nije znala, sve do danas", objašnjava manekenka i dodaje da je njena majka Kris sve ovo znala još nakon trećeg dejta.

makonda-tracker