šta mu se dogodilo?

Fanovi najvećeg holivudskog džentlmena u panici: Glumac kao da je ostario 20 godina preko noći! (FOTO)

0
Hju Džekmen je na svom profilu objavio fotografiju koja je izazvala pravu paniku među njegovim fanovima! Svi se pitaju zbog čega on izgleda toliko staro i umorno.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda filmova o Vulverinu ima na Instagramu oko sedam i po miliona pratilaca, koji su ostali zapanjeni nakon što je glumac objavio fotografiju za koju je pozirao juče. Četrdesetsedmogodišnji umetnik izgleda kao da je drastično ostario za samo nekoliko sedmica: ima tamne kese ispod očiju, a vene na čelu su veoma izražene.

 

Hju Džekmen iskreno o bolnom odrastanju: Majka me je kao dečaka napustila bez reči!


Fotografija već ima više od 170.000 "lajkova" i više od 2.500 komentara, a gotovo svi se odnose na Hjuov frapantan izgled.

 

 

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on


Dok se jedni pitaju da li je ovaj otac dvoje dece bolestan, drugi izražavaju nadu da fotografija nastala tokom snimanja nekog filma i da je za sve kriva šminka.

 

 

 

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

 

Pojedini su primetili i da Hju - inače čovek koji kao od šale često obara rekorde u teretani i čije fotografije služe kao svojevrsna fitnes motivacija vežbačima - izgleda kao da je prilično smršao.

 

Hju Džekmen: Transformacija do neprepoznatljivosti (FOTO)


Pre samo nekoliko sedmica, Hju je objavljivao selfije na kojima je izgledao fenomenalno za čoveka od 47 godina. Glumac se, inače, tokom proteklih nekoliko godina više puta borio s rakom kože, ali je svaki put uspeo da izađe kao pobednik.

 

On važi za jednog od najvećih džentlmena i dobričina u Holivudu i obožavan je na svim meridijanima.

makonda-tracker