Porodična drama

Potresna priča poznatog glumca: Rekli su mi da sam kriv za očevo samoubistvo

0
Dvadesetosmogodišnji lepotan koji slavu stiče kao model i glumac ispričao je tragičnu priču o nerazumevanju i nesreći u svojoj porodici.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kolton Hejns, koji se proslavio ulogama u serijama "Mladi vukodlak" i "Strela", san je mnogih devojaka. Ipak, on je morao da razočara ogromne armije svojih obožavateljki - ne krije da ga privlače muškarci.

 

Poznati frajeri koji su priznali da su homoseksualci (FOTO)

 

Hejns je za septembarski broj magazina Out otkrio da je "izašao iz ormana" još u 14. godini. Hrabro je priznao istinu svojoj porodici i prijateljima.

 

 

A photo posted by Colton Haynes (@coltonlhaynes) on

 

Međutim, to nije samo pozitivne strane. Hejns je u ovom intervjuu istakao da je njegov otac ubrzo potom izvršio samoubistvo, a pojedini su tvrdili da je ovaj mladić krivac.

 

 

 

A photo posted by Colton Haynes (@coltonlhaynes) on

 

Rečeno mi je da se moj tata ubio jer je saznao da sam gej", rekao je Hejns. "Naravno, pobesneo sam i rekao: 'Kako možete da kažete tako nešto?'. Ali niko nikad neće saznati istinu..."

On je bio prvi homoseksualac sa televizije! (FOTO)

 

On je dodao da je, kada je kasnije slagao očeve stvari, jedina fotografija koju je pronašao bila njegova: maleni Kolton smešio se na svojoj fotografiji s mature.

 

Američki mediji pišu da se Hejnsov otac ženio sedam puta i da, s obzirom na to da nije održavao kontakt s njegovom majkom, on i Kolton nisu bili preterano bliski.

makonda-tracker