trač?

Manekenka sama u Riu: Ponovo se šuška da se jedna od najlepših žena na svetu razvodi...

0
Supermodel Žizel Bundšen je hodom po pisti uveličala otvaranje Olimpijskih igara u Brazilu. Došla je bez muža Toma Brejdija, a šuškanja da im je brak u ozbiljnoj krizi postala su glasnija.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Žizel je bila počašastvovana što su je pozvali da učestvuje u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara. Iako se trudila ostaviti utisak da blista od sreće, prijatelji tvrde da je u sebi jako nesrećna.

 

I publika i mediji primetili su da uz nju nije bio suprug, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, s kojim je u braku šest godina. Unatoč Tomovim tvrdnjama da mu je žao što je morao biti na treninzima te da da se tešio gledajući suprugu u televizijskom prenosu, sve su glasnije priče o bračnoj krizi para “teškog” 2,5 milijardi dolara. 

 

Žizel Bundšen se konačno oglasila o navodima o razvodu 

 

foto: AP

 

Žizel i Tom su se upoznali na nameštenom sastanku. Nakon što je među njima planula ljubav, odlučili su se venčati. Priredili su dve ceremonije: u Santa Monici i Kostariki. Poseduju domove u Njujorku, Los Anđelesu, Bostonu i u Brazilu. Manekenka i spotrista imaju sina Benjamina i ćerku Vivijan, a Tom iz veze s glumicom Bridžit Mojnhen ima sina Džona Edvarda.


Brejdi je Bridžit ostavio čim je saznao da je trudna. Kad je to Žizel saznala, ozbiljno je razmišljala da ga ostavi.

 

Prirodna lepota: Žizel Bundšen zablistala bez trunke šminke (FOTO)

 

Ona je barakuda koja nije uspela smotati Leonadra Dikaprija, pa se onda bacila na Brejdija. Bridžit nije imala nikakve šanse da zadrži Toma", kažu prijatelji poznatog para.

 

 

 

makonda-tracker