ispovest

Poznata glumica otkrila: Rak se proširio, užasavam se onog što me čeka!

0
Holivudska glumica iskreno je progovorila o teškoj borbi sa opakom bolešću...
foto: Instagram
foto: Instagram

Holivudska glumica Šenon Doerti, koja se proslavila ulogama u hit serijama "Beverli Hils" i "Čari", nedavno je morala da se podvrgne mastektomiji nakon što joj je dijagnostikovan rak dojke, a sada je glumica u ispovesti za "ET" ispričala da će morati i da ode na hemoterapiju i zračenju jer se rak proširio.


- Rak se proširio na limfne čvorove, a prema poslednjim lekarskim nalazima, postoji mogućnost da se rak proširio i izvan limfnih čvorova. Zbog toga ću morati da idem na hemoterapiju, a nakon toga i na zračenje - rekla je glumica u intervjuu za "ET".

 

Zvezda serije Beverli Hils u životnoj borbi: Šenon Doerti ima rak

 

Osim toga, glumica je otkrila i da su joj u maju doktori odstranili jednu dojku ali da, uprkos svemu, ne posustaje u borbi protiv opake bolesti.

 

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Dona Ares rastužila fotografijom iz bolničke postelje: Držim se i sve će biti u redu (FOTO)

 

- Užasavam se onog što me čeka, a najviše se plašim nepoznatog. Pitanja koja mi prolaze kroz glavu su: "da li će hemoterapija da da rezultate?", "da li će mi posle zračenja biti bolje?", "da li će se, ako sada pobedim rak, bolest vratiti?". Sve ostalo mogu da istrpim i podnesem. Bol može da se podnese, život bez dojke takođe, ali briga da li će sve biti dobro, da li ću sutra biti tu, to je nepodnošljivo - rekala je Šenon u intervjuu za "ET".

makonda-tracker