Na silu promenila svoj izgled zbog karijere

Važila je za zavodnicu kojoj niko ne može da odoli: Lepoj Bondovoj devojci upropastili lice... (FOTO, VIDEO)

0
Gostujući u jednoj emisiji na britanskoj televiziji, Brit Ekland, koja danas ima 73 godine, otkrila je da je bila primorana da promeni svoj izgled zbog karijere...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brit Ekland lansirana je među zvezde 1974. godine kao jedna od Bond devojaka u filmu "Čovek sa zlatnim pištoljem" u kojem je agenta 007 igrao Rodžer Mur. Iako je sedamdesetih i osamdesetih godina važila za zavodnicu kojoj niko ne može da odoli, ona danas otkriva da u mladosti nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Sada vidim svoje slike na internetu i jasno mi je da sam bila prelepa, ali tada nisam videla sebe na taj način. Kada sam bila mala, bila sam gojazna, i od tada sam bila nesigurna i nezadovoljna svojim izgledom", rekla je ona, i otkrila da su je u školi često vređali jer je imala "ružne zube i klempave uši".

foto: Profimedia

Čak i kada su je primetili u Holivudu i ponudili joj veliku ulogu, ona se i dalje nije smatrala lepoticom, a nije pomoglo ni to što su joj producenti tražili da se podvrgne estetskim intervencijama.

 

Ugradila silikone pa poručila: Devojke, nemojte reći da vas nisam upozorila

 

To nisam želela ja, već ljudi iz filmskog studija", istakla je ona.

 

U svojim pedesetim godinama, Brit se podvrgla plastičnim operacijama zbog kojih se sada kaje...

 

Više ne idem pod nož, čak ni ne koristim botoks. To sam radila u veoma traumatičnom periodu svog života, ali sam prestala posle loše operacije na gornjoj usni.

 

Stavili su mi previše toga u usnu, i morala sam da gledam svoje užasne fotografije u novinama. Uništili su mi lice. Zbog toga dugo nisam mogla da se pojavim pred kamerama. Bilo mi je jako teško."

foto: Profimedia

Brit je oštro kritikovala današnje standarde lepote koje promovišu poznate dame.
 

Sve žene na televiziji su kopije jedna druge. Svi imaju zategnuta tela... Više nema individualnosti", zaključila je ova Šveđanka.

 

makonda-tracker