najintimniji detalji

Otkrivena jeziva tajna Majkla Džeksona: Pevač planirao da oženi poznatu glumicu kad je imala 11 godina?

0
Doktor Konrad Marej, koji je lečio Majkla Džeksona i koji je osuđen za ubistvo iz nehata nakon smrti kralja popa, otkrio je intimne detalje o muzičkoj zvezdi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Marej je 2011. osuđen na četiri godine zatvora, i odslužio je polovinu kazne pre nego što je ponovo pušten na slobodu. On je sada napisao knjigu pod nazivom "This Is It" u kojoj je otkrio jezive tajne iz života kralja popa.

 

U knjizi je naveo da je Majkl nosio masku klovna i hirurške rukavice kako ga javnost ne bi prepoznala u društvu eskort dama i striptizeta. Takođe, naveo je da je govorio lažnim arapskim naglaskom kako devojke ne bi otkrile njegov identitet dok je sa njima provodio noć u jeftinim hotelima.

 

Čuveni pevač preminuo je 2009. u 50. godini nakon što se predozirao lekovima.

 

Ponekad bismo šetali ulicama, a Majkl je bio u ekstazi što ga niko nije prepoznao. Ja sam nosio rukavice, a on je šepao, praveći se da je pretrpeo moždani udar. Pljuvačka mu je curila iz usta", navodi doktor.

 

Konrad je opisao i jednu situaciju kada je Džekson očajnički želeo da ode u striptiiz bar, ali kako ga ne bi prepoznali rešio je da iznajmi sobu u jeftinom hotelu, i da angažuje devojke da dođu kod njega. Insistirao je da devojke budu ekstremno mršave, egzotične i mešane rase.

 

Rekli smo devojkama da smo braća iz Saudijske Arabije. Majkl je nosio pidžamu i hiruršku masku. Drugi put obukao se kao klovn."

 

Marej je otkrio i kako je Džekson želeo da oženi glumicu Emu Votson, koja je tada imala 11 godina.

 

Prvi izbog mu je prethodno bila 12-godišnja ćerka jednog njegovog prijatelja iz Velike Britanije, koju je upoznao kada je imala pet godina, ali ju je zvezda filmova Hari Poter ubrzo "gurnula na drugo mesto", navodi Marej.

 

On kaže da je pevač postao opsednut Emom nakon što ju je video u filmu i da je imao njenu kartonsku sliku u prirodnoj veličini u svom domu.

makonda-tracker