Šta mu se dogodilo?

Fanovi Harija Potera zabrinuti: Glumac koji nam je ulepšao detinjstvo danas gotovo neprepoznatljiv (FOTO)

0
Kada ugledate Danijela Redklifa, prvo što ćete pomisliti jeste da ima vrlo malo toga zajedničkog s plavookim dečakom kojeg ste obožavali...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

On je bled, ima ogromne podočnjake i dugu bradu. Veoma je mršav.


Kako je mladi glumac objasnio za "Telegraf", dnevno pojede malo pilećih prsa i proteinsku pločicu, a tokom celog dana konzumira kafu i cigarete. Redklif se, naime, priprema za ulogu u filmu "Džungla", zasnovanom na istinitoj priči, u kojem igra mladića koji nestaje u bolivijskoj divljini.

 

Imao je samo 22 godine: Poginuo mladić iz ekipe filma Hari Poter (FOTO)

 

foto: Profimedia

Međutim, glad i umor nisu jedino sa čim se "Hari Poter" bori. On je pre dve godine prvi put javno govorio o svojim problemima s alkoholom, a tom prilikom je priznao da je lik mladom čarobnjaka uglavnom igrao pod uticajem alkoholnih pića. Štaviše, otkrio je da je u takvom stanju gubio svest na javnom mestima.

 

"Promenim se kad sam pijan", priznaje Redklif.

"Ne mogu da vam kažem kakva sam vrsta pijanca jer se ne sećam kakva sam vrsta. Pretpostavljam da sam super - dok sam svestan. Ali onda moraju da brinu o meni, a ne želim da se probudim i vidim 20 poruka koje glase: 'Gde si?'."

Nikada ne biste pogodili: Bio je negativac u filmu Hari Poter, a danas fascinira svojim izgledom (FOTO)

 

Međutim, Danijel nije okusio kap alkohola već tri godine, pišu britanski mediji. Kako piše novinar "Telegrafa", nemoguće je ne zapitati se jesu li priče o njegovim problemima s alkoholom koji se javljaju proteklih godina preterane.

 

foto: Profimedia

"Iz dana u dan trudim se da ostanem trezan i pri sebi", ponosan je s razlogom Danijel.

Mladi glumac je, dakle, ostavio poroke iza sebe i potpuno je posvećen svom poslu - njegova drastična transformacija posledica je odanosti i ljubavi prema glumi.

makonda-tracker