Slomiće vam srce

Oproštajno pismo devojke slavnog komičara: Ovoga puta jednostavno nemam volje... (FOTO)

0
Posle prilično duge i jake veze, usledio je raskid. Ona tu tugu jednostavno nije mogla da izgrži. Kako kaže i sam glumac: "Bila je nežan i osetljiv irski cvet, previše osetljiva za ovu zemlju"...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krajem septembra prošle godine svet je potresla smrt Katrione Vajt (28), bivše devojke slavnog glumca i komičara Džima Kerija, a sada je završena i istraga - u pitanju je, kao što se i sumnjalo, samoubistvo. Istraga je pokazala da je glumac nekoliko sati pre nego što je njeno telo pronađeno poslao Katrioni poruku u kojoj je pita gde su njegove tablete protiv bolova, ali nikada nije dobio odgovor.

 

Šokantni detalji: Džim Keri umešan u smrt svoje devojke?

 

Katriona se još 3-4 dana ranije predozirala gomilom lekova, uključujući i njegove tablete koje su izazvale sumnju da je glumac bio umešan u njenu smrt, a Keriju je ostavila i oproštajno pismo.

 

Molim te oprosti mi. Nisam za ovaj svet", napisala je devojka u podužem pismu koje je Džimu ostavila na kuhinjskom stolu. "Provela sam poslednja tri dana u neverici jer nisi ovde.

 

Mogla bih da nastavim dalje slomljenog srca i pokušam da se oporavim. Mogla bih, ali ovoga puta jednostavno nemam volje. Žao mi je što misliš da nisam bila tu za tebe. Dala sam sve od sebe".

foto: Profimedia

U pismu je rekla da sahranu organizuje zajedno s njenom porodicom, jer ona "nema posebnih želja oko toga". Na dan smrti poslala je glumcu i poruku, a zatim su se čuli telefonom i razgovarali oko tri minuta. To je bio njihov poslednji razgovor.

 

Džim Keri neprepoznatljiv nakon smrti devojke (FOTO, VIDEO)

 

Trebalo mi je samo malo da odmorim, a to nisam stigao da joj kažem", rekao je Keri nakon Katrionine smrti, a možemo samo da zamislimo koliko ga je uništilo saznanje da je upravo to doprinelo njenoj smrti.

foto: Profimedia

Bila je nežan i osetljiv irski cvet, previše osetljiva za ovu zemlju. Najvažnije joj je bilo da voli i da bude voljena. Moje srce je uz njene prijatelje i porodicu, sve koji su je voleli i kojima je bilo stalo do nje", napisao je Keri u svom poslednjem pozdravu Katrioni...

 

makonda-tracker