Žena koja je očarala čitav svet

Atraktivna glumica ne prestaje da intrigira: Eva Grin otkriva kako se snimaju vrele ljubavne scene (FOTO + VIDEO)

0
Glumicu nesvakidašnjeg šarma, Evu Grin, mnogi pamte isključivo po ulozi Izabel, iz filma "Sanjari". Ova lepotica zaludela je mnoge, svakom ulogom po malo...
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Eva Grin
Džoj

Bernardo Bertoluči
foto: Profimedia

foto: Profimedia

Nakon dugog radnog dana volim da se odmaram kod kuće. Nisam tip koji izlazi mnogo, na bučna mesta... Volim da listam magazine o uređenju doma.

Jednom sam tako kupila divan jastuk. Bila sam jako srećna. Suštinski, kao da sam starica", izjavila je kroz smeh Eva jednom prilikom.



Zovem se Bond... Džejn Bond: Popularna glumica u trci za ulogu agenta 007? (FOTO)

Što se tiče scena seksa, nije baš da treba da isprobavate čitavu Kamasutru, ali jednostavno bitno je uraditi nešto 'neviđeno', nešto što će oduševiti tako snimljeno, a da ipak bude umetnost, film.

Međutim, kao glumca, to vas umori, ja sam imala trenutke kada bih bila sva modra, kada bi me snimanje takvih scena posebno umorilo", izjavila je jednom prilikom.

foto: Profimedia
Eva Penny Dreadful Vanese Ajvs

Ovo je jedna od najboljih uloga koje sam imala u životu. Svi likovi čuvaju neke tajne... Ne uklapaju se u društvo... Pored mene, tu su Džoš Hartnet, Timoti Dalton, sjajna jedna glumačka ekipa! Serija je zaista nešto neverovatno", kaže Eva.

makonda-tracker