Iskrena ispovest

Tužna priča Ventvorta Milera: Teško mi je da govorim o periodu kada sam hteo da se ubijem (FOTO)

0
Zvezda serije "Bekstvo iz zatvora", zgodni glumac Ventvort Miler, oglasio se povodom paparaco slike iz 2010. godine koja ga podseća na težak životni period...
foto: Facebook
foto: Facebook


Ventvortu Mileru Facebook


Ventvort Miler: Sa petnaest godina sam prvi put pokušao da se ubijem

Danas sam bio meta Internet pošalice, naravno ne po prvi put. Ipak ova se po nečemu razlikuje od ostalih. Te 2010. godine pravio sam pauzu od glume i nije me bilo briga za svoj izgled iz više razloga. Kao prvo, bio sam suicidan.

O ovoj temi sam nakon poboljšanja stanja pričao, međutim, kada se sve to dešavalo patio sam u sebi, kao i mnogi. Borio sam se sa depresijom još od detinjstva.To je bitka koja me je koštala vremena, prililka, ljudskih odnosa i brojinih neprospavnih noći."

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the...

Posted by Wentworth Miller on Monday, March 28, 2016

Najniže sam pao 2010. godine i u svemu sam tražio utehu. Tako sam se okrenuo hrani. Moglo je biti bilo šta: droga, alkohol, seks. Ipak hrana je postala jedina stvar kojoj sam se radovao. Ugojio sam se. Šta da se radi. Tada su i nastale ove fotografije."

Ovakva situacija je poslednje što treba osobi sa psihičkim problemom. Kako i sam Ventvort kaže preživeo je, ali preživele su i te kobne fotografije. Tu su da ga podsete na tešku borbu sa demonima, iz koje je ipak izašao kao pobednik.

Ja sam se izlečio, ojačao i oprostio. Kako sebi, tako i drugima. Ako se nalazite u situaciji sličnoj onoj koju sam ja preživeo, tražite pomoć. Zapamtite da vas neko voli!", zaključuje Ventvort u svojoj izjavi.

makonda-tracker