Ima 49 i on je KRALJ SVETA

Rođendan Lea Dikaprija je ŽURKA VEKA u Holivudu: Došli SVI POZNATI na svetu, a samo NJU (očekivano) NIKO NIJE VIDEO

0

Kada čovek koji se naziva kraljem zabave pravi zabavu - nema koga neće biti na spisku zvanica. Osim možda nje - što mnoge uopšte nije iznenadilo. 

Leonardo Dikaprio je napravio žurku veka u Holivudu
Leonardo Dikaprio je napravio žurku veka u Holivudu foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Ima 49 godina i on je kralj sveta - reči su kojima je jedan američki medij opisao rođendanski parti holivudskog superstara Leonadra Dikaprija. 

 

Leo je proslavio rođendan velikom proslavom na Beverli Hilsu, koju su neki nazvali i žurkom veka u Holivudu. 

 

Pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, praktično svi koji bi mogli da vam padnu na pamet.

1 / 5 Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan, Džej Zi, Bijonse, Lejdi Gaga, Salma Hajek, Snup Dog, Zoe Krevic i Čening Tatum, Solej Mun Fraj, Skot Istvud, Kejsi Aflek i Kejli Kauan, Kejt Bekinsejl, Zoi Saldana i Marko Perego, Džordan Masterson, Luka Sabat, Rita Ora i Tajka Vaititi, Bek, Kris Rok, Kori Gembl, Emil Hirš, Lukas Has, Olivija Vajld  i mnogi drugi.... 

 

Većina zvanica je bila sređena kao crveni tepih, ali bilo je i nekih koji su došli u opuštenim varijantama tipa džins plus dukserica.   

1 / 6 Foto: Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, jedna stvar je ostala nepoznata kada je ova žurka u pitanju. A to je da li je Leova aktuelna devojka Vitorija Ćereti bila na žurci. 

 

Naime, američki mediji izveštavaju da Vitorija Ćereti ona nije viđena ni kako ulazi ni kako izlazi, pa je kladionica po ovom pitanju trenutno otvorena.

 

Mnogi fanovi nisu iznenađeni time što ona nije uslikana pošto su očekivali da će se Dikaprio "bolje zabaviti bez nje". Te priče su podgrejale i fotografije na kojima se vidi kako ona sama napušta restoram u kojem je navodno bila sa Leom na večeri dan pred žurku. 

Druga strana fanova pak smatra da je njihova veza sigurna i da su oboje bili unutra,  a da samo nisu imali potrebe da izlaze pred brojne paparace koji su bili ispred kluba. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker