barem duplo mlađa

Ni njena lična karta ne veruje da ima toliko godina: Čuvena manekenka u 6. deceniji u bikiniju izgleda kao MILION DOLARA

0

Jedna od najlepših svetskih manekenki proslavila je 53. rođendan, ali posle ovih fotografija u kupaćem ni njena lična karta joj ne bi poverovala da je u šestoj deceniji. 

 

Klaudija Šifer već decenijama važi za jednu od najlepših manekenki
Klaudija Šifer već decenijama važi za jednu od najlepših manekenki foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klaudija Šifer je jedna od najpoznatijih i najzanosnijih manekenki na svetu - je rečenica koju ste komotno mogli pročitati i pre više od 30 godina. 

 

Međutim, ta rečenica je i danas više nego tačna, pošto je izgleda za prelepu Nemicu vreme odavno stalo. 

 

Ona je ovih dana proslavila svoj 53. rođendan na odmoru u Grčkoj i tim povodom je okačila nekoliko fotografija na Instagram,

 

Na tim fotografijama ona je pozirala u bikiniju i poptuno oduševila fanove.

Kupaći koji je obukla je imao motive plavih i crvenih kvadratića, a Šiferova je uz to nosila i naočare za sunce sa crnim staklima i belim ramom. 

 

- Izgledaš sjajno. Ko bi rekao da imaš više od 50 godina. Deluješ barem duplo mlađe - samo je jedna od poruka oduševljenih fanova.  

 

Manekenka je pozirala u ovom "raju" i pored balona s natpisom "Srećan rođendan", pohvalila se i svojom rođendanskom tortom, a uz nju je bio i jedan specijalan prijatelj. 

- Slavim u ovom grčkom raju, uz posebnog prijatelja koji došao da mi poželi srećan rođendan - napisala je uz ovu objavu Klaudija.

 

Njenu objavu je u rekordnom roku lajkovalo više od 125.000 ljudi, što više nego dovoljno govori šta misle o njenom izgledu u šestoj deceniji.  

 

- Mislim da ove zrele godine treba slaviti i poštovati. Ne trudim se ni da izgledam ni da se osjećam mlađa nego što jesam. Uživam u sadašnjem trenutku - izjavila je manekenka nedavno.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker