tuga

Preminula čuvena Engleskinja koju pamtimo iz kultne serije: I sin joj je poznati glumac

0

Tužnu vest je saoštila njena porodica. 

Anđela je preminula u 84. godini
Anđela je preminula u 84. godinifoto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Poznata engleska glumica Anđela Torn preminula je u 84. godini života. Ona je preminula u svom domu 16. juna, a njena porodica je tim povodom danas  izdala saoštenje.  

 

Anđela, koja je preminula u 84. godini života, je imala dvojicu sinova, od kojih se jedan saopštio ove tužne vesti.

 

- Ona je bila voljena supruga Pitera Penrija Džonsa, a iza nje su ostala dva sina Rupert i Lori Penri Džons kao i njeni unuci, Florens, Piter, Đorđo i Delila. Svima će nam mnogo nedostajati - saopštio je glumičin sin. 

 

Anđela najbolje pamte oni malo stariji iz jedne britanske serije koja je bila jako popularna krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih - „To The Manor Born“.

 

Ona je takođa ostvarila ulogu u čuvenoj seriji „Midsomer Murders“, kao i u ostvarenjima „Three Up“, „Two Down“, „Heartbeat“ i „Elizabeth R“.

 

Godine 2013. glumila je u scenskoj adaptaciji komedije „The Ladikillers“ iz 1955. godine, a 2007. je, nakon više od četvrt veka pauze, snimila i specijalnu epizodu kultne serije „To The Manor Born“.

 

Anđelin sin je takođe poznati britanski glumac - Rupert Penri Džons. On je ostvario veliki broj filmskih i TV uloga, a najpoznatiji po ulozi Adama Kartera u filmu "Spooks", kao i po rolama u ostvarenjima "Silk", "Whitechapel" i "American horror series The Strain".

 

 

makonda-tracker